PDPA

PDPA

Palm Garden - PDPA

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

PDPA

We refer to your access and use of our website and the Priority Registration Form on our website, by way of which you have provided us with your Name, I/C, Address, Tel. No. and Email Address ("Personal Data") for the purpose of your joining Palm Garden Hotel's database to receive promotional materials.

Kami merujuk kepada akses dan penggunaan laman web kami dan kepada Borang Pendaftaran Keutamaan di halaman web kami, yang telah anda berikan kepada kami Nama, I/C, Address, No. Telefon and Alamat Email("Data Peribadi") untuk tujuan menerima informasi promosi dari Palm Garden Hotel.

In view of the requirements of the Personal Data Protection Act 2010, we wish to inform you of the following:

Selaras dengan keperluan-keperluan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010, kami ingin memaklumkan anda kepada yang berikut:

A. Your Personal Data is being stored and processed by us for the purposes related to your patronage at Palm Garden Hotel, for providing you with information, products and services that you request from us or which we feel may be of interest to you by post, email, telephone, SMS, or other means of communications, or otherwise as required or expressly authorized by laws or regulations applicable to our business or by government agencies that oversee our business ("Purpose").

Data Peribadi anda disimpan dan diproses oleh kami untuk tujuan-tujuan yang berkenaan dengan pembelian atau pembelian berpotensi Harta daripada kami, memberikah maklumat, produk-produk dan perkhidmatan yang anda minta daripada kami atau yang kami rasa anda mungkin berminat melalui pos, email, telefon, SMS atau cara komunikasi yang lain, atau sebagaimana yang dikehendaki atau dibenarkan secara nyata di bawah undang-undang atau peraturan-peraturan yang terpakai ke atas perniagaan kami atau oleh agensi-agensi kerajaan yang menyelia perniagaan kami ("Tujuan").

B. You may request access to and/or make corrections, amendments or updates, and/or limit the processing to your Personal Data by forwarding your request to the Sales and Marketing Department of our company. Any enquiries and/or complaints with respect to your Personal Data should also be channelled to us in this manner.

Anda boleh memohon akses kepada dan/atau membuat pembetulan, pindaan atau kemaskini, dan/atau mengehadkan pemprosesan Data Peribadi anda dengan menghantar permintaan anda kepada Bahagian Jualan dan Pemasaran syarikat kami. Sebarang pertanyaan dan/atau aduan yang berkenaan dengan Data Peribadi anda juga harus disalurkan kepada kami secara tersebut.

C. Where necessary in performing the sale and purchase with the Hotel, your Personal Data will be provided to the following parties: Selaras dengan keperluan proses-proses menjual atau beli dari hotel, kami akan memaklumkan Data Peribadi anda kepada pihak-pihak berikut:

i. Government or local authorities/agencies, within or outside Malaysia, to whom we have reporting obligations or to whom we are required to provide your Personal Data in relation to the Purpose, including but not limited to municipal councils, land offices and housing and development boards;

Kerajaan atau pihak-pihak berkuasa tempatan/agensi-agensi, di dalam atau di luar Malaysia, kepada mana kami mempunyai obligasi-obligasi pelaporan atau kepada mana yang kami dikehendaki memberikan Data Peribadi anda yang berkaitan dengan Tujuan, termasuk tetapi tidak terhad kepada majlis-majlis perbandaran, pejabat-pejabat tanah dan lembaga-lembaga perumahan dan pembangunan;

ii. Companies who provide utilities and other services in respect of the Property, including but not limited to the following utilities providers: Syarikat-syarikat yang memberikan kemudahan-kemudahan dan perkhidmatan lain berkenaan dengan Harta, termasuk tetapi tidak terhad kepada pembekal-pembekal kemudahan berikut:

A. Tenaga Nasional Berhad;

B. Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd; and Dan

C. Indah Water Konsortium; and / dan

D. Land Office and Local Authority; Pejabat Tanah dan Majlis Tempatan;

iii. Other relevant parties such as: Pihak-pihak lain yang berkenaan seperti:

A. the Joint Management Body of the Property; Badan Pengurusan Bersama Harta;

B. the Management Corporation of the Property; Perbadanan Pengurusan Harta;

C. Residents' Association; Persatuan Penduduk;

D. banks and their valuers; bank-bank dan penilai -penilai bank;

E. legal firms; and firma-firma guaman; dan

F. auditors. juruaudit-juruaudit.

D. Your Personal Data may be shared by us with:

Data Peribadi anda mungkin dikongsi oleh kami kepada:

i. any of our related companies, affiliates, representative offices and joint venture partners, which may be located in Malaysia or overseas; mana-mana syarikat berkaitan, syarikat gabungan, pejabat-pejabat wakil dan rakan-rakan usahasama, yang mungkin berada di Malaysia atau di luar negara;

ii. Companies who collaborate with us for activities related to our products or services, including but not limited to our sale and marketing agents, project managers, contractors, sub-contractors and professional consultants;

Syarikat-syarikat yang bekerjasama dengan kami untuk aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan produk-produk atau perkhidmatan-perkhidmatan kami, termasuk tetapi tidak terhad kepada agen-agen jualan and permasaran, pengurus-pengurus projek, kontraktor-kontraktor, subkontraktor-subkontrakror dan perunding-perunding profesional;

iii. Actual or prospective investors in the event we decide to divest part or all of our business through a sale, merger or acquisition; and Pelabur--pelabur sebenar atau bakal sekiranya kami membuat keputusan untuk melupuskan sebahagian atau semua perniagaan kami melalui jualan, penggabungan atau pengambilalihan; dan

E. Links to other websites are provided for your convenience and information. Please review the privacy statement of these linked websites if you visit any of them. We are not liable or responsible for the contents of the linked websites or the use of the linked websites.

Pautan ke laman web lain disediakan untuk kemudahan dan maklumat anda. Sila mengkaji semula pernyataan privasi laman-laman web tersebut jika anda melawat mana-mana daripada mereka. Kami tidak bertanggung liability atau bertanggungjawab untuk kandungan-kandungan laman-laman web tersebut atau penggunaan laman web tersebut.

F. We will protect your Personal Data in accordance with any applicable Malaysian laws. Kami akan melindungi Data Peribadi anda selaras dengan mana-mana undang-undang Malaysia yang terpakai.

G. If you do not agree to the Personal Data Policy as stated in this notice, please notify us within 7 days from the date of this notice, otherwise, we will deem that you consent to the processing, usage and dissemination of your Personal Data.

Jika anda tidak bersetuju dengan Polisi Data Peribadi seperti yang dinyatakan dalam notis ini, sila maklumkan kepada kami dalam tempoh masa 7 hari dari tarikh notis ini, jika tidak, kami menganggap bahawa anda bersetuju dengan pemprosesan, penggunaan dan penyebaran data peribadi anda.

IOI Properties Group Berhad (IOIPG) (1035807-A)

Level 2, Two IOI Square, IOI Resort,

Putrajaya, Malaysia

Tel: 03-8947 8888 Fax:03-8947 8999

Subsidiary of IOI Properties Group Berhad




PALM GARDEN ONLINE BOOKING
24/7 Contact (+603) 8943 2233

Check In Date:

Check Out Date:
Adults per room:
Children:

Access code/IATA code :

Cancel/ Options/ Languages